1. «Klompelompe» av Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland er en populær strikkebok med oppskrifter på ullplagg til både store og små. Boken har blitt en favoritt blant strikkere i Norge og har inspirert mange til å lære seg å strikke.
  2. «Hvis det skulle komme et menneske» av Inger Johanne Korsgård er en diktsamling som tar opp temaer som ensomhet, sorg og savn. Diktene er vakre og rørende, og berører leseren på en dyp og personlig måte.
  3. «Den store airfryerkokeboka» av Trine Straume gir deg over 100 oppskrifter på sunn og deilig mat tilberedt i airfryer. Airfryer er en moderne og sunn måte å tilberede mat på, og denne boken gir deg masse inspirasjon til sunn og god mat.
  4. «3-2-1-go!» av Kristin Holte er en bok om trening og kosthold. Boken gir deg konkrete tips og råd om hvordan du kan komme i bedre form og spise sunnere. Boken er lett å følge og gir deg masse motivasjon til å komme i bedre form.
  5. «Hva og når skal vi spise?» av Tine Sundfør Kolby er en bok om kosthold og ernæring. Boken gir deg kunnskap om hva slags mat du bør spise for å holde deg sunn og frisk, og gir deg også konkrete tips til når du bør spise.
  6. «Pulskuren» av Dr. Sofie Hexeberg og Christian Færø er en bok om hvordan du kan senke blodtrykket og få bedre helse ved å følge en spesiell kostholdsplan. Boken er basert på medisinsk forskning og gir deg konkrete tips og råd om hvordan du kan senke blodtrykket og få bedre helse.
  7. «Reisen til Idle Hour» av Ole Robert Vahl er en spennende roman som tar deg med på en reise gjennom Amerikas historie. Boken er velskrevet og gir deg et fascinerende innblikk i amerikansk historie og kultur.
  8. «Den siste kampen» av Ingar Brinck er en spennende krimroman som tar deg med på en intens jakt etter en seriemorder. Boken er velskrevet og har mange spennende plottvister som vil holde deg på kanten av stolen.
  9. «Å vanne blomster om kvelden» av Unn Conradi Andersen og Hilde Perrin er en vakker barnebok om en gammel dame som bor alene og som passer på blomstene i hagen sin. Boken er rikt illustrert og gir barna en fin og berørende historie om vennskap og omsorg.
  10. «En helt annen historie» er en spenningsroman av den svenske forfatteren Stefan Ahnhem. Boken er den første i serien om kriminalinspektør Fabian Risk. Handlingen finner sted i Helsingborg i Sverige, der Risk er en hardtarbeidende politimann som står overfor en grusom mordgåte. En kvinne blir funnet drept på en campingplass, og politiet står overfor en rekke utfordringer i jakten på gjerningspersonen. Samtidig sliter Risk med sine egne problemer i privatlivet, og boken utforsker også hans personlige demoner og utfordringer. «En helt annen historie» er en intens og spennende krimroman som tar deg med på en nervepirrende reise gjennom mørke og farlige miljøer, og utforsker også komplekse menneskelige relasjoner og karakterer.