Å gi en opplevelse i gave er noe ekstra spesielt fordi du gir mottakeren et minne for livet! Enten det er elverafting, vinsmaking eller fallskjermhopp, er det noe man sent vil glemme!

Her presenterer vi 10 opplevelser fra TrueStory vi mener er gode gavetips!

Gavetips 1 – Familierafting på Geilo

Hiv barna i bilen og ta en litt utradisjonell familietur til fjellandsbyen Geilo. Her har Dagali Opplevelser 2,5 timer med rafting klar for hele familien hvor dere får oppleve en rolig raftetur, men med litt action på de mindre stryk for de små. Etter turen kan du fortelle andre at dere nettopp har raftet på en av Nord-Europas beste raftingelver! Hovedmålet med denne opplevelsen er å gi barn og familier en dag med lek og moro, i en av Norges vakreste omgivelser og elvestryk. Det er ingen ballbassenger her i gården, nei, men snarere rolige kulper hvor man kan bade og ha det moro om det ikke er for kaldt.

 

Gavetips 2 – Moskussafari på Rondane Høyfjellshotell

I samarbeid med Dovre og Lesja Aktiv tilbyr Rondane Høyfjellshotell noe som få har vært vitne til. Nemlig moskuser. Disse vakre skapningene finnes kun få steder i verden og kommer opprinnelig fra Alaska og andre nordlige regioner, og det finnes ca. 300 av dem i Norge. Opplevelsen er avslappet, lærerik og ikke minst, magisk. Etter moskussafarien kan man nyte kvelden på idylliske Rondane høyfjellshotell, der det venter et koselig dobbeltrom, deilig 3-retters à la carte meny og frokost dagen derpå.

 

Gavetips 3 – Romantisk opphold på Kongsvinger festning

Det er noe eventyrlig med å våkne til utsikten en lang rekke av Norges konger har opplevd før deg. Når du og din kjære sitter under lysekronen i den gamle kommandantboligen fra 1683, bruk et lite øyeblikk på å kjenne på historien som sitter i veggene, og nyt en smakebit av en ordentlig kongelig opplevelse.

 

Gavetips 4 – Spaopphold på Farris bad

Du har ikke vært på et ekte skandinavisk spa før du har besøkt Farris Bad. Som Nordens største og mest innholdsrike spa-avdeling får du oppleve rent og ekte kildevann. Vannet bruker ca. 20 år på sin reise gjennom de rensende morenemassene under Bøkeskogen og inn til Farris Bad. En renere vannkilde er vanskelig å finne andre steder. Hotellet har 19 behandlingsrom som tilbyr alt fra klassisk massasje til Hamam. Her får du oppleve både ren natur og velvære av beste slag. Nyt en deilig frokost før du reiser hjem! Hvem vil du ta med for å rense sjelen?

 

Gavetips 5 – Bonderomantisk opphold hos Madame Tveten

I den frodige og fredelige Lierdalen finner du det idylliske gårdshotellet Madame Tveten. Her frister vertskapet med overnatting i historiske dobbeltrom og måltider i unike omgivelser fra 1823, omkranset av vakker natur og flotte naturopplevelser. Føl deg som hjemme i deres hjem, og nyt den gode atmosfæren i hvert rom. Det er disse uforglemmelige øyeblikkene man vil lengte etter, helt til neste besøk.

 

Gavetips 6 – Helikopter Sightseeing i Stryn

Mennesker fra både lands og fra utlandet kommer til Nord-Vestlandet for å besøke Norges majestetiske fjell og grasiøse fjorder – men det er sjeldent å besøke de urgamle kjempene og fjordriket fra helikopter! Med FonnaFly Stryn får du og dine kjære en helt en annerledes luftetur og opplevelse hvor man vil se Nordfjord, Oldendalen og selvfølgelig europast største isbre, Jostedalsbreen fra et helt annerledes perspektiv! Å se isbreen er å se et av Norges vakreste ansikter, men på de lengste turene får man også muligheten til å se en av Norges andre unike trekk som Geirangerfjorden – en spesiell severdighet på landsbasis og som er på UNESCO’s Verdensarvliste.

 

Gavetips 7 – Nordlysjakt, Gourmet & Igloo hotell på Sorrisniva

Sjekk inn på ishotellet og forbered dere på en reise som fortjener et eget fotoalbum. Første på agendaen er 3 retters gourmet i restauranten ved Altaelva, der smaker og råvarer er hentet fra Nord-Norges natur og tradisjoner. Så står en reise ut i vintermørket for tur, en jakt etter kveldens høydepunkt – nordlyset. De lokale guidene deler sin kunnskap om Altas historie og kultur, og sikrer at du får tatt noen fantastiske bilder av det vakre naturfenomenet. Tilbake på ishotellet venter en seng av is, med soveposer dere kan holde varmen i.

 

Gavetips 8 – Privat badstue på Aker Brygge

Det er ikke rart at disse badstuene i Oslo stadig blir mer populære, når de så å si er ladestasjoner for kroppen. Sammen med din utvalgte badstue-gjeng, kan du beundre den vakre solnedgangen, observere det travle liv på fjorden eller hoppe fra flåten for et forfriskende bad. Her får dere forbrenne kalorier, diskutere verdensproblemer og nyte livets små gleder, alt på samme tid.

 

Gavetips 9 – Privat båttur på Oslofjorden

Hva gjør den norske sommeren så deilig? Er det de brusende bølgene, solvarme skjær, sanden mellom tærne, solstråler på huden og vinden i håret? Er det lukten av bål på stranda eller duften av ferske jordbær med fløte og sukker? De lange dagene eller de lyse kveldene? Er det bekymringene som forsvinner? Kanskje det er alt sammen. Sommeren er uansett uendelig deilig på det friske, blå fjorden.

 

Gavetips 10 – Guidet fotosafari i Dovrefjell Nasjonalpark

La din indre fotograf skinne gjennom på denne moskus- og fotoopplevelsen! Dette må være en av de mest unike fotosafariene i dette langstrakte land, for her får du muligheten til å fotografere moskuser som finnes kun i noen få land i verden. Du vil befinne deg i Skandinavias mest artsrike fjellflora og oppleve andre fir- og tobeinte vidundere blant de åpne slettene på Dovrefjell. I tillegg vil du være godt i lag med en guide som er til assistanse for å fange de vakre øyeblikkene på bilde. Om én dag ikke er nok, er det også mulighet for å overnatte i telt og fange kvelds- og morgenlyset best mulig.

 

Vi vil også anbefale å sjekke ut vår helt egen gavekategori Reise og opplevelser!