Gaver til damer i alle aldre

Lurer du på hvilken gave du skal gi til en dame eller en jente? Det får du svaret på her. Vi presenterer her gavetips i ulike kategorier. Noen av gavene passer til de yngste av kvinnene, også kalt jentene. Andre gaver passer best til de mer voksne. Uansett om det er en mamma, datter, niese, tante, bestemor eller venninne du skal glede: Her finner du en fin gave til jul, konfirmasjon, bursdag eller en annen anledning!

Voluminous Belted Wool Coat
Veja V-12 Sneakers
Stone Pendant Hoop Earrings
Leather Shoulder Bag
Knitted Cashmere Gloves
Blodmåne av Jo Nesbø
Frihetens Øyeblikk av Abida Raja
HVA og NÅR skal vi spise? av Marit Kolby
Kryptert
Hellstrøms hemmeligheter fra havet
Vannkoker fra Eva Solo
Kenwood Kjøkkenmaskin
Wilfa Iskremmaskin
Braun stavmikser
Argan Oil
Mandelolje
Kjole fra Happy Holly
High Waist Tights
Sort Grillvott
Grønn gryteklut
Kaffekvern Matt Sort
Ovnspanne fra Christiania Glasmagasin
gavetips til henne
Apple Ipad Pro
Baileys Kakopulver
gavetips til mamma
Skipper's Pipe Julekalender
Snug Rug Deluxe
Saltlampe fra Himalaya
gavetips til henne
Varmetøfler
Carolina Herrerra - Goog Girl
Hugo Boss Parfymesett
Escada Parfymesett
Acqua Di Parma Gavesett
Clinique Gavesett
Samsung Galaxy S22
Busnel Brandy Black
Hammock Orkangrå
Bosu Ball
Caps fra Holzweiler
Kinogavekort
Putetrekk Velur Lily
Putetrekk Velur Valmue Kamel
Gulvlampe Oslo Sort
Puff Bubble
Glassbilde Gold Lady
Kurv String på Stett
Cropped Turtleneck Knit
Before the coffee gets cold
Mikrovaner av James Clear
Stakkar av Matias Faldbakken
Etterretning
Hestekunstneren av Jojo Moyes
Høyhalset strikkegenser
Tynn ullgenser
Cardigan Merinoull
Vest Merinoull
iRobot Roomba S9
Softshell jakke
Fotobok
Abonnement hos Storytel
Kaffekopper i glass
Rosendahl Grand Cru Krus
KitchenAid Artisan Presskanne
Bodum Chambord Gull Presskanne
Omaggio Vase
Alfredo Glassvase
Pilejakke med høy krage
Gulvlampe Missy Natur
Roberto Gulvlampe Svart
Vindu Fuglebrett
Outlust Bærbart Ildsted
Vaffeljern for åpen ild
Venner for Livet-Monopol
Trivial Pursuit - Big Bang Theory
Oversized Pure Cashmere Jumper
Curved Leather Tote Bag
Oversized Check Scarf
Clinique Moisture Surge
Yves Saint Lauren Black Opium
Ritual of Karma Gavesett
Eksklusiv vedkurv i semsket skinn
Lyslykt Aprikos
Gavetips til hytta - Hengekøye

Finn riktig gave

Det kan være vanskelig å finne riktig gave! Her har du forhåpentligvis fått noen gode tips, som har ledet deg i riktig retning av hva du skal kjøpe! Denne spesifikke siden fokuserer utelukkende på gavetips til henne, og vi prøver å presentere et bredt utvalg av varer. Grunnen til det er at jenter og kvinner, som alle andre, er vidt forskjellige. Noen liker å leke seg med tekniske duppeditter, andre trives best i skog og mark eller på treningssenteret. Noen liker å bruke tid på å innrede hjemmet, mens andre har det som plommen i egget når de kan kokkelere de herligste retter på kjøkkenet.

La Gaveassistenten hjelpe deg

Vi har også sider hvor vi presenterer gaver til han, gaver til mamma, gaver til pappa, gaver til bestemor og gaver til bestefar. Hele poenget med Gaveassistenten er at den skal være din hjelp for å finne gode gavetips til absolutt alle. Vi ønsker å favne bredt, og derfor finner du et stort spenn i gavene vi her tipser om at du bør gi til han eller henne du bryr deg om og er glad i. Hvis du heller ønsker å søke etter gaver basert på kategorier, kan vi anbefale vår egen kategoriside. Der finner du tips i blant annet kategoriene sport og fritidelektronikk og teknologi og reise og opplevelser. På den måten kan du enkelt velge ut gaver i en kategori som du vet kvinnen i ditt liv, den gode venninna eller lillesøster liker.

Gaver som gleder

For er det ikke det gaver skal gjøre? Glede noen? Jo, det er nettopp det. Å gi en gave er egentlig å gi en liten (eller stor) kjærlighetserklæring. Å fortelle noen at de viktig for deg, at du bryr deg om dem, er glad i dem eller til og med elsker dem, er ikke alltid like enkelt. Vi mennesker er ikke alltid så flink til å sette ord på hva vi egentlig føler. Derfor kan det å gi en fin gave være akkurat det du trenger for å uttrykke din kjærlighet.

Gaver til enhver anledning

I løpet av året er det flere anledninger hvor det er vanlig å gi gaver. Vi har julegaver, bursdagsgaver, gaver til konfirmasjon, gaver på valentinsdag og forskjellige jubileumsgaver. Og det er fint. For man kan aldri vise for ofte at man er glad i noen og bryr seg om dem. Enten du gir en gave til en datter, søster, tante, venninne eller kjæreste, viser du med denne gaven at du bryr deg om henne. Det er heller ingen regel som sier at det er forbudt å gi gaver uten at det er en spesiell anledning.

En gave til noen som fortjener det

Kanskje har en god venn vært der litt ekstra for deg det siste året, og du ønsker å vise din takknemlighet? Kanskje har storesøster opplevd noe som har vært vanskelig, og du ønsker å gi en gave for å muntre henne opp? Eller kanskje så føler du rett og slett bare for å gi kvinnen i ditt liv en flott gave som et tegn på kjærlighet. Ikke vet vi, men vi forsøker her å gi deg noen gjennomtenkte gavetips til henne. Uansett hvilken anledning og hvem som skal motta gaven, ønsker vi deg lykke til gavehandelen!