5 gavetips fra elektronikkens verden

I dag presenterer vi 5 gavetips fra Computersalg. I en stadig mer digitalisert hverdag er folk flest opptatt av å ha det beste digitale utstyret, og i den sammenheng kommer vi med noen forslag til fine gaver du kan gi til noen du er glad i.

 1. Apple iPhone XR
  gavetips elektronikk

  Den nye skjermen på iPhone XR er bransjens mest avanserte LCD-skjerm. En innovativ løsning for bakbe­lysning gjør at den kan strekkes helt ut i hjørnene. Så det du får se, er naturtro farger fra kant til kant.

  Det sterkeste glasset på forsiden av en smarttelefon noensinne. Presisjons­tilvirkede aluminiumbånd i samme kvalitet som brukes av romfarts­industrien. Vann- og støvbestandig.

  Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk.

  Dette er den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon noensinne, med en ny generasjon av Neural Engine. Den gir deg utrolige opplevelser med utvidet virkelighet. Flotte portrettbilder med Dybdeskarphet-funksjonen. Og hurtighet og flyt i alt du gjør.

  Verdens mest popu­lære kamera markerer begynnelsen på en ny æra for fotografiet. Hvor en nyskapende bildesensor og en kraftigere Neural Engine i samspill hjelper deg å ta bilder slik du aldri har kunnet før. Vårt ypperste gavetips!

 2. Phillips LED-TV
  gavetips elektronikk
 3. Canon Digitalkamera
  gavetips elektronikk

  En fullformatsensor på 30,3 megapiksler med imponerende detaljer, ISO-ytelse og Dual Pixel CMOS AF. I tillegg til de nye RF-objektivene tilbyr EOS R den ultimate fotograferingsopplevelsen som tar historiefortelling til nye høyder.

  EOS R setter standarden for morgendagens mindre og lettere fullformatkameraer. I det tilpassbare kamerahuset i magnesiumlegering finner du nye nivåer av EOS-ytelse.

  EOS R, som har en høyhastighets- og vidvinkelfatning, er et kamera med utskiftbare objektiver, som er kompatibelt med de nye RF-objektivene som er utformet for å fungere på optimal avstand fra en fullformatsensor. Denne kombinasjonen av optikk med høy ytelse og en banebrytende objektivfatning gir et virkelig kreativt kamera som flytter grensene for fotografering og filmskaping.

  EOS R har en fullformats Dual Pixel CMOS AF-sensor på 30,3 megapiksler, som fokuserer kompromissløst takket være det avanserte fasedeteksjonssystemet, avansert DIGIC 8-behandling og digital objektivoptimalisering i kameraet.

  Til fotografer og filmskapere som allerede eier EF- og EF-S-objektiver, tilbyr EOS R fullstendig kompatibilitet via en adapter uten tap av ytelse eller kvalitet. Canons Speedlite-blitsserie tilbyr fleksible og kreative belysningsmuligheter, mens EOS-tilbehør åpner nye dører når det gjelder kreativitet.

  EOS R har det samme komfortable håndtaket som finnes på EOS-speilreflekskameraer, i tillegg til en høy tilpasningsgrad. Med innovasjoner som et flerfunksjonelt berøringsfelt, en elektronisk søker med høy oppløsning og en vribar skjerm, er dette kameraet utformet for å yte problemfritt og intuitivt.

  EOS R er utformet for fotografer og filmskapere på farten. Med Bluetooth som alltid er på, kan du koble til en smarttelefon, og med innebygd Wi-Fi kan du dele umiddelbart til nettskytjenester. Fjernfotografering og deling gir enda større frihet når det gjelder kreativitet.

 4. Acer Nitro PC
  gavetips elektronikk
 5. Apple Ipad
  gavetips elektronikk

  Den er helt ny, med full skjerm og full av kraft. Flott gavetips!

  Den nye helskjermen gjør iPad Pro til et stykke glasskunst som gjør alt du vil, uansett hvordan du holder den.

  Med nye intuitive bevegelser er det enkelt å komme seg rundt.

  Den nye Liquid Retina-skjermen dekker fra kant til kant. Livaktige farger og ProMotion-teknologi får alt til å føles og se strøkent ut.

  Face ID har kommet til iPad. Utviklet for sikker åpning. Og fungerer perfekt enten du holder den horisontalt eller vertikalt.

  A12X Bionic er den smarteste, kraftigste chipen Apple har laget noensinne. Den har Neural Engine som kan utføre fem billioner oppgaver i sekundet, og gjør avansert maskinlæring mulig.

  Sett alle kreftene i gang ved å gjøre flere ting med bare noen få sveip. Jobb med kreative prosjekter, send meldinger til en venn, let på nettet for inspirasjon og ta en FaceTime-samtale.

Sjekk også ut vår helt egne gavekategori elektronikk og teknologi.