Synes du det er vanskelig å finne riktig gave til riktig person? Fortvil ikke, vi i Gaveassistenten har som vårt hovedmål å hjelpe deg, og vi presenterer her våre aller beste gavetips.

Bøker

gavetips

Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hellstrøms grønne hemmeligheter gis grønnsakene stor plass på middagsbordet. Maten og oppskriftene er en kombinasjon av intuisjon, kunnskap om hva som fungerer på kjøkkenet, mangfold og en rendyrket enkelhet. Som Eyvind Hellstrøm og Anita Rennan selv sier: «Hverdagsmaten vår hjemme handler om mangfold og enkelhet. Vår mat er en kombinasjon av at vi elsker grønnsaker sammen med sjømat og kjøtt, men også som en fullverdig middag. Jordnær mat handler om magi i grytene, om å skape et gyllent triangel av smak, konsistens og estetikk på varme tallerkener. Når vi står hjemme på kjøkkenet klare til å koke dagens middag, har vi alltid minst en grønn ingrediens med. Som solist eller som akkompagnement. Det gir oss en trygghet på linje med skipper’n Popeye som elsket spinat for styrke og sunnhet. Så enkelt har vi det også.»

 

Hvem av oss har tid til å lage mat helt fra bunn av hver eneste dag? I Kjempesmart – helt enkelt gir Ida deg tipsene som sikrer deg de herligste måltider i travle dager. Med litt planlegging kan du raskt trylle fram de beste rettene uten at du trenger å starte kokkeleringen helt fra bunnen. Idas metode går ut på at du enkelt kan fylle fryseren med kjempegod mat som du kan ta fram når du får uventet besøk. Når barna skal på trening og trenger mat før de andre eller når du rett og slett er fanget i tidsklemma. Matlagingen blir på denne måten smartere, sunnere og enda bedre enn før. Følg Idas tips og frigjør tid til de du er glad i og få mer overskudd i hverdagen! Kjempesmart – helt enkelt!

 

Hvorfor relasjonstyrannen alltid vil ha rett, og hvordan du kan komme deg vekk Hun er psykopat, sier vi av og til om et menneske det er svært krevende å forholde seg til. Eller: Han er en narsissist. Hva kjennetegner dem psykolog Harald Vestgöte Kirsebom med et fellesord kaller relasjonstyranner? Relasjonstyrannene har opplevd så mye frykt, separasjon og isolasjon at den eneste måten de klarer å håndtere livet på, er gjennom å skade og ødelegge andre mennesker, voksne som barn. Vi klarer ikke å endre på en relasjonstyrann. Vi må bare komme oss unna. Kirsebom viser relasjonstyrannenes bakenforliggende motiver og hvordan deres livssmerte driver dem til sin ødeleggende atferd. Vi lærer i detalj hvordan de bygger opp sin argumentasjon og tilnærmingsmåte for å få mest mulig makt og oppmerksomhet om seg selv. Metodene er så vanskelige å oppdage at relasjonstyrannene ikke bare manipulerer familie, venner og kolleger, men også behandlere og rettsapparatet, for eksempel i barnefordelingssaker, hevder forfatteren. Kirsebom gir en rekke eksempler på familier og andre forhold med relasjonstyranner, hvor mennesker som står dem nær, langsomt blir nedbrutt og tror det er dem selv det er noe galt med. Det er det ikke! Lever du sammen med et menneske som bryter deg ned, kanskje en du er konstant redd for, må du komme deg vekk. I boka viser forfatteren hvordan du kan klare det.

 

Humorhopp med nedslag! Topp stilkarakter når litteratur-professoren Maria trår inn i serien og Ivars soverom i årets Pondusbok. Eller for å si det med den til da ukyssede bussjåføren: «DET kapittelet så jeg ikke komme!». Maria er bare en av flere nye bekjentskaper i den mest actionfylte Pondusboka til nå. Én etter én gjør de sin entré, og sammen bidrar de til latteren i en bok med rekordsvev fra tidenes mestselgende tegneserieforfatter i Norge.

Parfyme

En hvit blomsterbukett av en duft som inviterer deg til å utvide horisonten din og oppleve meningsfulle opplevelser verden rundt. Flott gavetips til henne!

 

En floral duft til henne som er moderne og fruktig.

 

Gavetips til han. Den bestselgende duften fra Paco Rabanne.

 

En frisk, naturlig og akvatisk duft. En Armani-klassiker!

 

Til kjøkkenet

Wmf grytesett Mattea er et komplett sett med fire gryter og en kasserolle. Med et flott, noe avrundet design er dette grytesettet et av de mest populære.

Grytesettet er laget av Wmf, som er en av verdens ledende produsenter av kjøkkenredskaper og kokekar. Takket være WMfs unike teknikk, TransTherm, kan kokekarene brukes på alle typer av varmekilder med best resultat, selvfølgelig også på komfyrer med induksjon.

Settet inneholder følgende deler:

Lav gryte 20 cm med lokk – 3 liter.

Høy gryte 16 cm med lokk – 2 liter.

Høy gryte 20 cm med lokk – 3,5 liter.

Høy gryte 24 cm med lokk – 6 liter.

Kasserolle 16 cm – 1,5 liter.

Produsert av rustfritt Cromangan 18/10 stål.

 

Smeg rosa brødrister i herlig femtitallstil. Laget av stål.

Ekstra brede risteåpninger.
Sentrert guide i risteåpningene.
Trinnløs innstilling av ristegrad fra 1-6.
Gjenoppvarmingfunksjon.
Opptiningsfunksjon.
Bagelsfunksjon (rister kun på ene siden av brødet).
Stoppknapp for å avbryte risting.
Avtagbart smulebrett.
Ledningskveiler under brødristeren for praktisk oppbevaring av ledningen.
Gummiføtter gjør at brødristeren står stødig.

Risteåpningens størrelse: HxLxB 110 x 147 x 36 mm.
Brødristerens yttermål: HxLxB 198 x 310 x 195 mm.
Lengde ledning 90 cm.

Finn riktig gave

Det kan være vanskelig å finne riktig gave! Her har du forhåpentligvis fått noen gode tips, som har ledet deg i riktig retning av hva du skal kjøpe! Vi prøver å presentere et bredt utvalg av varer. Grunnen til det er at kvinner og menn, som alle andre, er vidt forskjellige. Noen liker å leke seg med tekniske duppeditter, andre trives best i skog og mark eller på treningssenteret. Noen liker å bruke tid på å innrede hjemmet, mens andre har det som plommen i egget når de kan kokkelere de herligste retter på kjøkkenet.

Hvorfor bruke Gaveassistenten til å finne riktig gave?

Spørsmålet du kanskje stiller deg, er hvorfor du skal bruke Gaveassistenten til å finne riktig gave. Det er et godt spørsmål, og svaret er at du ikke må bruke siden vår. Du finner nøyaktig de samme gavene på forskjellige nettbutikker, som for eksempel Ark bokhandel eller Computersalg. Det som derimot er fordelen med Gaveassistenten er at vi spesialiserer oss på gaver, og på den måten tilbyr vi å hjelpe deg og velge riktig gave.

La Gaveassistenten hjelpe deg

Vi har også sider hvor vi presenterer gaver til han, henne, gaver til mamma, gaver til pappa, gaver til bestemor og gaver til bestefar. Hele poenget med Gaveassistenten er at den skal være din hjelp for å finne gode gavetips til absolutt alle. Vi ønsker å favne bredt, og derfor finner du et stort spenn i gavene vi her tipser om at du bør gi til han eller henne du bryr deg om og er glad i. Hvis du heller ønsker å søke etter gaver basert på kategorier, kan vi anbefale vår egen kategoriside. Der finner du tips i blant annet kategoriene sport og fritidelektronikk og teknologi og reise og opplevelser. På den måten kan du enkelt velge ut gaver i en kategori som du vet mannen i ditt liv, den gode kompisen eller lillebror liker.

Gaver som gleder

For er det ikke det gaver skal gjøre? Glede noen? Jo, det er nettopp det. Å gi en gave er egentlig å gi en liten (eller stor) kjærlighetserklæring. Å fortelle noen at de viktig for deg, at du bryr deg om dem, er glad i dem eller til og med elsker dem, er ikke alltid like enkelt. Vi mennesker er ikke alltid så flink til å sette ord på hva vi egentlig føler. Derfor kan det å gi en fin gave være akkurat det du trenger for å uttrykke din kjærlighet.

Gaver til enhver anledning

I løpet av året er det flere anledninger hvor det er vanlig å gi gaver. Vi har julegaver, bursdagsgaver, gaver til konfirmasjon, gaver på valentinsdag og forskjellige jubileumsgaver. Og det er fint. For man kan aldri vise for ofte at man er glad i noen og bryr seg om dem. Enten du gir en gave til en sønn, datter, bror, søster, onkel, venn eller kjæreste, viser du med denne gaven at du bryr deg om han eller henne. Det er heller ingen regel som sier at det er forbudt å gi gaver uten at det er en spesiell anledning.

En gave til noen som fortjener det

Kanskje har en god venn vært der litt ekstra for deg det siste året, og du ønsker å vise din takknemlighet? Kanskje har storebror opplevd noe som har vært vanskelig, og du ønsker å gi en gave for å muntre han opp? Eller kanskje så føler du rett og slett bare for å gi mannen eller kvinnen i ditt liv en flott gave som et tegn på kjærlighet. Ikke vet vi, men vi forsøker her å gi deg noen gjennomtenkte gavetips til han. Uansett hvilken anledning og hvem som skal motta gaven, ønsker vi deg lykke til gavehandelen!