5 supre gaver til bestemor

De fleste av oss har en bestemor vi er veldig glad i, og som fortjener en ekstra oppmerksomhet, enten det er til jul, bursdag eller en annen anledning gjennom året. Å velge riktig gave kan være vanskelig og utfordrende, og vi forsøker her å hjelpe deg gjennom å presentere 5 gavetips vi tror bestemor vil sette pris på.

Hyttepakke

 

gavetips bestemor
Hyttepakken er noe for deg som enten trenger å bytte ut eller legge til noe av innholdet på hyttekjøkkenet, eller kanskje har du en ny hytte som trenger alt? Pakken er stappfull av godbiter som kjelesett med tre kjeler, stekepanne med non-stick belegg, termokanne, presskanne og to typer drikkeglass, begge i en pakke på 6 stk. Vi har også lagt til en stor pakke med telys som løfter hyttestemningen enda litt til, og nostalgiske kjøkkenkluter med Norgeslogo.

  • Essentials Kjelesett
  • Stekepanne 28 cm
  • 6 drikkeglass med Norgeslogo
  • 6 Cafe drikkeglass
  • Aroma termokanne
  • Barista Presskanne 1L

   Vaffeljern

    

   gave til henne

   Hjerterom er et svart, dobbelt vaffeljern med et herlig design og en like herlig funksjon. Vaffeljernet er lett å bruke med dobbelt non stick-belegg og et lyssignal som signaliserer når vaffelen er klar. Vaffeljernet har også ventiler som slipper ut luftbobler. Dette gir glattere vafler som sluttresultat. Temperaturen kan justeres manuelt.

   • Lager vafler med en diameter på 18 cm
   • 1700 Watt.

    Gaveeske til sjokoladeelskeren

     

    gavetips sjokolade

    Overrask med en gave som kan det meste: vår store gaveeske til sjokoladeelskeren er fylt med drøyt 1,3 kg sjokolade av ypperste kvalitet! Her finner du blant annet uimotståelig italiensk sjokolade og Baileys-sjokolade med kremet likørfyll – luksus for søtsugne voksne! Et sikkert gavetips!

    Gavesett fra Fredrik & Louisa

    Clarins Extra-Firming Valuepack. Extra-Firming er for deg som ønsker å forbedre fastheten og elastisiteten i huden. Dette er en dagkrem som gir en umiddelbar “løftende” effekt, denne oppstrammende effekten reduserer linjer og rynker, gir ansiktskonturene et løft og fremhever det vakre i alle ansiktsformer. Kremen har en lett konsistens, som silke og trekker raskt inn i huden. Passer alle hudtyper. Gentle Foaming Cleanser 30ml: Gentle Foaming Cleanser for normal til kombinert hud er et lett renseskum som ikke tørker ut huden, men som fjerner urenheter, makeup, overflødig sebum (fett, olje) og døde hudceller. Det lette renseskummet skylles enkelt av med vann og virker nøytraliserende på den uttørkende effekten fra hardt vann. Passer for en normal til kombinert hudtype.

    Byens spor av Lars Saabye Christensen

    gavetips bok

    En bok er et sikkert gavetips til bestemor. Sentralt i Byens spor står Maj Kristoffersen, hennes skjebne er tett vevd sammen med byen og gatene hun lever i: Men like mye menneskene hun deler byen med, først og fremst barna, Jesper og Stine. Kvinnene i Røde Kors som utgjorde Fagerborgs usynlige sosiale ryggrad. Barna er blitt voksne og tidene forandrer seg. Håp og drømmer får brynt seg på en verden som ikke lenger går på skinner. Voksesmertene preger dem alle når nye dører åpner seg og de gamle lukker seg. Lars Saabye Christensen har lagt øret inntil byens konkylie og lyttet til dens spor. Med finstemt følsomhet avlytter han hver enkelt rille.

     

    Er du fortsatt i tvil om hva du skal kjøpe i gave til bestemor, kan vi anbefale å sjekke ut 30 gavetips til henne! Lykke til!