Gavetips til menn i alle aldre

Lurer du på hvilken gave du skal gi til en mann eller en gutt? Det får du svaret på her. Vi presenterer her gavetips i en rekke ulike kategorier. Noen av gavene passer til de yngste av mennene, også kalt guttene, mens andre gaver passer best til de mer voksne. Uansett om det er en pappa, sønn, nevø, onkel, bestefar eller kompis du skal glede med en fin gave til enten jul, konfirmasjon, bursdag eller en annen anledning, vil du forhåpentligvis få noen gode tips her!

30 utvalgte gaver til han

Våre 9 beste gavetips til han

Gavetips til han og henne
Termokanne 1 liter
gavetips brødrister
OBH Nordica Brødrister
gavetips vaffeljern
OBH Nordica Vaffeljern
gavetips spill
Ticket to ride Europa
gavetips spill
Mesternes Mester
gavetips til hjemmet
Et godt utvalg av kjeler er en selvfølge på kjøkkenet til alle som elsker å lage mat.
gavetips til barn og voksne
Fortsatt et av de mest populære spillene blant de yngre og voksne.
gavetips musikkanlegg
Ekte Lyngdorf-lyd, superstilig og kompakt design samt trådløs musikkstreaming.

Gavetips 10 - 18

gavetips til han
Endelig en oppfølger til det populære familiespillet! Et glimrende tilskudd til enhver spillkveld.
gavetips gave mann klær
Stilig frakk fra Stayhard! Passer godt til menn i 20- og 30-årene. Produsert i ullblanding.
gavetips elektronikk
Acer Nitro PC med ett års garanti. En solid og robust PC som passer til flere typer bruk.
gavetips til han
God lyd og godt design er noe du fortjener å ha med overalt. Denne stilige Bluetooth-høyttaleren oppfyller de bærbare lyddrømmene dine! Flere farger.
gavetips til han og henne
Det finnes et sted som tilbyr øltyper du aldri har sett. Et lokalt møtested for ølentusiaster, med en lun og hjemmekoselig atmosfære. En flott gave til han!
gavetips til han
Med Norges mest erfarne raftingselskap, Sjoa Raftingsenter NWR, kan du få en 5-timers raftingtur i en av de mest populære raftingelvene i Norge.
gavetips opplevelse
Opplev det mest storslagne Norge har å by på, på dette 10 dagers eventyret med aktiviteter og opplevelser som definerer sjelen av Norge.
gavetips til han
Gjestegården Bryhni Søndre bringer deg en opplevelse med historisk arkitektur og interiør, lærerikt matkurs med økologisk mat og vinkurs med vinsmaking.
gavetips til han og henne
Vil du lære hvordan klima, jordsmonn og botanikk påvirker smakene i kaffen? Da er denne opplevelsen for deg.

Gavetips 19 - 30

gavetips til han og henne
Kinogavekort
gavetips til han
Barstol røkt eik
gavetips høyttaler
Gulvstående høyttalere
gavetips til kjøkkenet
Klassisk og tidløs serie i 18/8 rustfritt stål med 5 lags bunn, noe som gir lang levetid.
gavetips til han
Mørkeblå høyhalset genser med glidelås i 100 % ull fra Ferner Jacobsen.
gavetips til han
Treningsjakke med hette fra Gorilla Sports i 83 % bomull og 17 % polyester.
gavetips til han
Jean Paul Gaultier Le Male er en populær og attraktiv duft med unike kontraster. Parfymens tradisjonelle og sensuell karakter blandes med en modig og sterk signatur som skaper en uimotståelig kraft.
gavetips til han
Denne blårutede skjorten fra Ferner Jacobsen kommeri 100 % børstet bomull som gir en myk og behagelig kvalitet. Den er button down med enkel mansjett og contemporary fit. En perfekt gave til han.
gavetips spill
I Catan kjemper spillerne om herredømmet på Catan gjennom å bygge hus, byer og veier. Etter en lang reise har du og din ekspedisjon en­delig nådd frem til kysten av den uutforskede øya Catan.
gavetips til han
Bluetooth-høyttaler til han. God lyd og godt design er noe du fortjener å ha med overalt. Denne stilige Bluetooth-høyttaleren oppfyller de bærbare lyddrømmene dine! Flere farger.
gavetips til han
BEZZERWIZZER er et quizspill som krever både kunnskap og taktikk for å vinne. Spørsmålene er fordelt på 20 ulike kategorier, og du har stor påvirkning på hvilke spørsmål du skal besvare.
gavetips radio
Kompakt, flott og prisgunstig DAB-radio med imponerende god lydkvalitet. Perfekt løsning for enkel musikk i hverdagen, f.eks. på kjøkkenet. En flott gave til menn mellom 20 og 30 år!

Finn riktig gave

Det kan være vanskelig å finne riktig gave! Her har du forhåpentligvis fått noen gode tips, som har ledet deg i riktig retning av hva du skal kjøpe! Denne spesifikke siden fokuserer utelukkende på gavetips til han, og vi prøver å presentere et bredt utvalg av varer. Grunnen til det er at gutter og menn, som alle andre, er vidt forskjellige. Noen liker å leke seg med tekniske duppeditter, andre trives best i skog og mark eller på treningssenteret. Noen liker å bruke tid på å innrede hjemmet, mens andre har det som plommen i egget når de kan kokkelere de herligste retter på kjøkkenet.

Hvorfor bruke Gaveassistenten til å finne riktig gave?

Spørsmålet du kanskje stiller deg, er hvorfor du skal bruke Gaveassistenten til å finne riktig gave. Det er et godt spørsmål, og svaret er at du ikke må bruke siden vår. Du finner nøyaktig de samme gavene på forskjellige nettbutikker, som for eksempel Ark bokhandel eller Computersalg. Det som derimot er fordelen med Gaveassistenten er at vi spesialiserer oss på gaver, og på den måten tilbyr vi å hjelpe deg og velge riktig gave.

La Gaveassistenten hjelpe deg

Vi har også sider hvor vi presenterer gaver til henne, gaver til mamma, gaver til pappa, gaver til bestemor og gaver til bestefar. Hele poenget med Gaveassistenten er at den skal være din hjelp for å finne gode gavetips til absolutt alle. Vi ønsker å favne bredt, og derfor finner du et stort spenn i gavene vi her tipser om at du bør gi til han eller henne du bryr deg om og er glad i. Hvis du heller ønsker å søke etter gaver basert på kategorier, kan vi anbefale vår egen kategoriside. Der finner du tips i blant annet kategoriene sport og fritidelektronikk og teknologi og reise og opplevelser. På den måten kan du enkelt velge ut gaver i en kategori som du vet mannen i ditt liv, den gode kompisen eller lillebror liker.

Gaver som gleder

For er det ikke det gaver skal gjøre? Glede noen? Jo, det er nettopp det. Å gi en gave er egentlig å gi en liten (eller stor) kjærlighetserklæring. Å fortelle noen at de viktig for deg, at du bryr deg om dem, er glad i dem eller til og med elsker dem, er ikke alltid like enkelt. Vi mennesker er ikke alltid så flink til å sette ord på hva vi egentlig føler. Derfor kan det å gi en fin gave være akkurat det du trenger for å uttrykke din kjærlighet.

Gaver til enhver anledning

I løpet av året er det flere anledninger hvor det er vanlig å gi gaver. Vi har julegaver, bursdagsgaver, gaver til konfirmasjon, gaver på valentinsdag og forskjellige jubileumsgaver. Og det er fint. For man kan aldri vise for ofte at man er glad i noen og bryr seg om dem. Enten du gir en gave til en sønn, bror, onkel, venn eller kjæreste, viser du med denne gaven at du bryr deg om han. Det er heller ingen regel som sier at det er forbudt å gi gaver uten at det er en spesiell anledning.

En gave til noen som fortjener det

Kanskje har en god venn vært der litt ekstra for deg det siste året, og du ønsker å vise din takknemlighet? Kanskje har storebror opplevd noe som har vært vanskelig, og du ønsker å gi en gave for å muntre han opp? Eller kanskje så føler du rett og slett bare for å gi mannen i ditt liv en flott gave som et tegn på kjærlighet. Ikke vet vi, men vi forsøker her å gi deg noen gjennomtenkte gavetips til han. Uansett hvilken anledning og hvem som skal motta gaven, ønsker vi deg lykke til gavehandelen!