Gaver til damer i alle aldre!

Lurer du på hvilken gave du skal gi til en dame eller en jente? Det får du svaret på her. Vi presenterer her gavetips i en rekke ulike kategorier. Noen av gavene passer til de yngste av kvinnene, også kalt jentene, mens andre gaver passer best til de mer voksne. Uansett om det er en mamma, datter, niese, tankte, bestemor eller venninne du skal glede med en fin gave til enten jul, konfirmasjon, bursdag eller en annen anledning, vil du forhåpentligvis få noen gode tips her!

Under 500 kroner

gavetips til henne
Lady Million Parfyme
gavetips til henne
Hårspray fra Nordic Feel
gavetips til voksen
Termokanne i sølv
gavetips til han og henne
Den store klimaguiden
gavetips gavesett
Daily Defense Set fra Clinique
gavetips gavekort gave mann dame
Gavekort fra Coverbrands

500 - 1000 kroner

gave til henne
Hugo Boss gavesett til henne
gavetips til hjemmet
Putetrekk med blomsterbroderi
gavetips til henne
KVD Holiday Set
gavetips til kjøkkenet
Wilfa Xplode Boost Blender
gavetips til kjøkkenet
Kettle Duo Vannkoker
gavetips til kjøkkenet
Støpejernsgryte med glasslokk

1000 - 1500 kroner

gavetips radio
DAB Radio fra Hifiklubben
gavetips til henne
Holzweiler-skjerf til henne
gavetips til hjemmet
Bestikksett i blank stål
gavetips gavekort gave mann dame
Gavekort fra Mystuff
gavetips til henne
Gavina Trainer White

Over 2000 kroner

gavetips hodetelefoner
Trådløs in-ear hodetelefonsett
gavetips gavekort gave mann dame
Gavekort fra Lune Hjem
gavetips til henne
Shirley Crossover Black
gavetips elektronikk
Canon digitalkamera
gavetips dame jente klær jakke
Dunparkas fra Bubbleroom
gavetips til henne
Lekker jakke fra Svea
gavetips til henne
Kenwood kjøkkenmaskin
gavetips til henne og han
Spaopphold på Son Spa
gavetips opplevelse
Opphold med Afternoon Tea på Hotel Continental
gavetips til han og henne
Helikopter-sightseeing i Stryn
gavetips til henne
Gourmetopphold på Amerikalinjen
gavetips til henne
Bonderomantisk opphold hos Madame Tveten

Finn riktig gave

Det kan være vanskelig å finne riktig gave! Her har du forhåpentligvis fått noen gode tips, som har ledet deg i riktig retning av hva du skal kjøpe! Denne spesifikke siden fokuserer utelukkende på gavetips til henne, og vi prøver å presentere et bredt utvalg av varer. Grunnen til det er at jenter og kvinner, som alle andre, er vidt forskjellige. Noen liker å leke seg med tekniske duppeditter, andre trives best i skog og mark eller på treningssenteret. Noen liker å bruke tid på å innrede hjemmet, mens andre har det som plommen i egget når de kan kokkelere de herligste retter på kjøkkenet.

La Gaveassistenten hjelpe deg

Vi har også sider hvor vi presenterer gaver til han, gaver til mamma, gaver til pappa, gaver til bestemor og gaver til bestefar. Hele poenget med Gaveassistenten er at den skal være din hjelp for å finne gode gavetips til absolutt alle. Vi ønsker å favne bredt, og derfor finner du et stort spenn i gavene vi her tipser om at du bør gi til han eller henne du bryr deg om og er glad i. Hvis du heller ønsker å søke etter gaver basert på kategorier, kan vi anbefale vår egen kategoriside. Der finner du tips i blant annet kategoriene sport og fritidelektronikk og teknologi og reise og opplevelser. På den måten kan du enkelt velge ut gaver i en kategori som du vet kvinnen i ditt liv, den gode venninna eller lillesøster liker.

Gaver som gleder

For er det ikke det gaver skal gjøre? Glede noen? Jo, det er nettopp det. Å gi en gave er egentlig å gi en liten (eller stor) kjærlighetserklæring. Å fortelle noen at de viktig for deg, at du bryr deg om dem, er glad i dem eller til og med elsker dem, er ikke alltid like enkelt. Vi mennesker er ikke alltid så flink til å sette ord på hva vi egentlig føler. Derfor kan det å gi en fin gave være akkurat det du trenger for å uttrykke din kjærlighet.

Gaver til enhver anledning

I løpet av året er det flere anledninger hvor det er vanlig å gi gaver. Vi har julegaver, bursdagsgaver, gaver til konfirmasjon, gaver på valentinsdag og forskjellige jubileumsgaver. Og det er fint. For man kan aldri vise for ofte at man er glad i noen og bryr seg om dem. Enten du gir en gave til en datter, søster, tante, venninne eller kjæreste, viser du med denne gaven at du bryr deg om henne. Det er heller ingen regel som sier at det er forbudt å gi gaver uten at det er en spesiell anledning.

En gave til noen som fortjener det

Kanskje har en god venn vært der litt ekstra for deg det siste året, og du ønsker å vise din takknemlighet? Kanskje har storesøster opplevd noe som har vært vanskelig, og du ønsker å gi en gave for å muntre henne opp? Eller kanskje så føler du rett og slett bare for å gi kvinnen i ditt liv en flott gave som et tegn på kjærlighet. Ikke vet vi, men vi forsøker her å gi deg noen gjennomtenkte gavetips til henne. Uansett hvilken anledning og hvem som skal motta gaven, ønsker vi deg lykke til gavehandelen!