Gaver i forskjellige kategorier

Her finner du gavetips i alle kategorier! Alle er vi forskjellige. Noen liker en morsom kveld med brettspill med familien. Andre trives best med en god bok foran peisen. Mens noen liker å ikle seg tursko og ta seg en tur i skog og mark, vil andre helst gå på restaurant i høye hæler. Fordi vi alle er så forskjellige, er det vanskelig å finne riktig gave til forskjellige anledninger. Vi i Gaveassistenten har derfor sortert gavene vi presenterer i forskjellige kategorier, slik at det forhåpentligvis skal bli enklere for deg å finne riktig gave til riktig person.

Elektroniske og teknologiske gavetips

I kategorien for elektronikk og teknologi tipser vi deg om gaver som passer til han eller hun som liker elektroniske duppeditter, nyttige kjøkkenmaskiner og PCer, nettbrett og mobiltelefoner. Noen utvalgte tips er:

DAB Radio fra Hifiklubben
gavetips radio

Kompakt, flott og prisgunstig DAB-radio med imponerende god lydkvalitet. Perfekt løsning for enkel musikk i hverdagen, f.eks. på kjøkkenet.

Wilfa Classic Kaffetrakter
gavetips til kjøkkenet
Stilig kaffetrakter som rommer 1 liter. En kaffetrakter er en must-have i ethvert kjøkken, og er en perfekt gave til både mann og dame!

Apple Iphone XR
gavetips elektronikk

Denne mobiltelefonen er en fin gave til han eller hun som trenger å oppgradere mobiltelefonen sin!

 

Gavekort – et gavetips som passer for alle

Gavekort er en fin måte å sørge for at mamma, pappa, en god venn, sønn eller datter får akkurat det de har lyst på. Vi i Gaveassistenten vet hvor vanskelig det er å finne riktig gave (det er tross alt derfor vi har laget denne siden), derfor vet vi også at et gavekort er en veldig fin og trygg gave! Her er noen utvalgte tips til gavekort:

Gavekort fra Coolstuff
gavetips gavekort gave mann dame

Coolstuff er en av de aller mest populære butikkene vi presenterer gavetips fra. Med dette gavekortet kan den heldige mottakeren selv velge blant en rekke produkter når han eller hun selv kjøper seg en gave. Du bestemmer selv hvilken verdi det skal være på gavekortet.

Gavekort fra Bodystore
gavetips gave gavekort mann dame

Bodystore er en butikk som tilbyr en rekke produkter innen helse, skjønnhet, trening og velvære, og passer perfekt til han eller hun som elsker å ta vare på seg selv. Sjekk ut varesortimentet og gi noen du bryr deg om et gavekort fra Bodystore.

Gavekort fra Bakeren og Kokken
gavetips gavekort gave mann dame

Gavekortet fra Bakeren og Kokken kommer via e-post og varer i 12 måneder. Det betyr at om du er ute i siste liten med gavene til en spesiell anledning, er dette den perfekte gaven! Sjekk ut Bakeren og Kokkens flotte vareutvalg og gi noen du er glad i et gavekort i dag.

 

Gaver med mening

Gaver med mening er gaver som ikke bare gleder mottakeren, men også andre. Her finner du forskjellige gavekort fra blant annet Kirkens Bymisjon, Leger uten grenser og Redd Barna. Her er noen utvalgte gaver med mening:

 1. Gavekort fra Redd Barna
 2. Gavekort fra Leger uten grenser
 3. En gave med mening fra Kirkens Bymisjon

Helse og skjønnhet

I denne kategorien finner du gaver som passer godt til noen er glad i å ta vare på kropp og sjel. Her presenterer vi forskjellige gaver som for eksempel parfyme, hudpleie og ulike gavesett. Her er noen utvalgte varer:

 1. Hugo Boss gavesett til henne
  gave til henne

  Et flott og sikkert gavetips til henne.
 2. Alani Night by Kenza
  gavetips til henne

  Alani Night by Kenza er en tidløs parfyme med innslag av kremete vanilje og musk. Dette er en mer intensiv og krydrete enn forgjengeren Alani. Alani Night er sensuell og feminin, en selvsikker duft med kraftige duftnoter som forfører. Duften åpner med saftig pære. krydrete rosépepper og kaffe. Fra den krydrete toppen utvikles duften til et floralt hjerte av appelsinblomst, egyptisk jasmin og musk. I base finner vi myke noter av sandeltre, vanilje og cashmeran.
 3. Lady Million-parfyme
  gavetips til henne

  Levende og sanselig – Lady Milllion er frisk, blomstret, treaktig, nektar av frodige blomster etterfølger forsiktig, men fortsatt veldig nærverende.

 

Hjem og innredning

I denne kategorien finner du gaver og gavetips til de som liker å pynte i hjemmet, alt fra putetrekk og dukkeseng til kaffetrakter! Her er noen utvalgte gaver:

 1. Putetrekk med blomsterbroderi
  gavetips til hjemmet

  Herlig putetrekk med blomsterbroderi gjør hjemmet lunt og trivelig!