5 gaver du kan gi til en god venninne

I dag presenterer vi 5 utvalgte gavetips til en god venninne. Det kan være ei du har kjent lenge eller ei du nylig har blitt kjent med. Kanskje nærmer det seg jul eller så har hun bursdag. Kanskje er det ei som fortjener en ekstra oppmerksomhet? Uansett vil vi i Gaveassistenten anbefale deg å sjekke ut disse gaveforslagene!

 1. Hugo Boss gavesett til henne
  gavetips til henne
  Et gavesett er en safe gave som alltid slår an. I dette gavesettet finner du både parfyme og body lotion. Vårt fremste gavetips til en god venninne!
 2. ALANI NIGHT by Kenza
  gavetips til henne

  En flott gave til en god venninne! En tidløs parfyme med innslag av kremete vanilje og musk.
 3. Ariana Grande Moonight-parfyme
  gavetips til henne

  Glinsende og fengslende som måneskinnet åpner Ariana Grandes Moonlight opp med glitrende solbær og saftige plommer. Duftens hjerte er ultrafeminint og gir en følelse av intriger og mystikk med noter av marshmallows og nyplukkede pioner. En forførende touch av kremaktig sandeltre, svart amber og sensuell vanilje gir duften en varm finish.
 4. Lady Million-parfyme
  gaveforslag til henne
  Levende og sanselig – Lady Milllion er frisk, blomstret, treaktig, nektar av frodige blomster etterfølger forsiktig, men fortsatt veldig nærverende. Kraftig forførende, frodig noter av neroli med et snev av bringebær gir det første åndedraget. Dens sødme fortryller og engasjerer oppmerksomhet.
 5. Hårspray fra Nordic Feel
  gave til henne
  Aldri mer krusete hår når været er fuktig med hjelp av denne sprayen! Den unike formelen på sprayen aktiveres av varme og holder i opptil 3 vask. Tynger ikke ned håret og gjør det ikke fett. Et flott gavetips til ei du er glad i!

Fortsatt usikker på hva du skal kjøpe?

Fant du ikke det du var på utkikk etter? Da kan du sjekke ut våre 30 beste gavetips til henne. Der finner du gaver til henne i alle aldre i ulike kategorier. Lykke til med gavehandlingen!