Full oversikt over nettbutikkene vi presenterer gavetips fra!

 1. ARK Bokhandel – En norsk bokhandelkjede som tilbyr et bredt utvalg av bøker og andre produkter som lydbøker, spill og skrivesaker.
 2. ARKET – En svensk klesbutikk som fokuserer på tidløst design, bærekraftige materialer og høy kvalitet.
 3. Askeladden Navnelapper – En nettbutikk som selger navnelapper og merkelapper for å merke klær og annet utstyr.
 4. Bakeren og Kokken – En svensk nettbutikk som tilbyr kjøkkenutstyr, kjøkkenredskaper og andre produkter til kjøkkenet.
 5. Bangerhead – En skjønnhetsbutikk på nett som tilbyr et bredt utvalg av hår-, hud-, og makeupprodukter fra kjente merkevarer.
 6. Beautycos – En nettbutikk som spesialiserer seg på skjønnhetsprodukter og tilbyr alt fra makeup og hudpleie til hårpleie og parfyme.
 7. Bedre Inneklima – En norsk nettbutikk som selger luftrensere, luftfuktere og andre produkter som bidrar til et bedre innemiljø.
 8. Bedre Nætter – En nettbutikk som tilbyr madrasser, puter og dyner av høy kvalitet til en god natts søvn.
 9. Blush.no – En nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av skjønnhetsprodukter fra ulike merker.
 10. Bodystore – En svensk nettbutikk som tilbyr økologiske og naturlige produkter innen hudpleie, helse og kosttilskudd.
 11. BookBeat – En lydboktjeneste som gir deg tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker til en fast månedspris.
 12. Bubbleroom – En motebutikk på nett som tilbyr klær, sko og tilbehør fra ulike merker og designere.
 13. Bålstedet – En nettbutikk som spesialiserer seg på produkter for å lage bål og tilbehør som passer til turer og friluftsliv.
 14. Campanyon – En norsk nettbutikk som tilbyr profesjonelle verktøy og utstyr for arbeid med betong.
 15. Campstuff – En nettbutikk som tilbyr alt du trenger for turer og camping, som telt, soveposer, ryggsekker og annet utstyr.Cellbes – En svensk nettbutikk som tilbyr klær og hjemmetekstiler til rimelige priser.
 16. Chicastore.no – En norsk nettbutikk som tilbyr trendy og elegante klær, sko og tilbehør for kvinner.Christiania Glasmagasin – En norsk nettbutikk som tilbyr kvalitetsprodukter innen glass, servise, kjøkkenutstyr og interiør.
 17. Confident Living – en svensk nettbutikk som tilbyr møbler og interiør til hjemmet. De har et bredt utvalg av produkter, inkludert sofaer, stoler, bord, lamper og mye mer, fra kjente merker og designere.
 18. Coolstuff – en nettbutikk som selger morsomme og unike gadgets, gaver og dingser for alle aldre. Her finner man alt fra praktiske dingser til underholdende leker og spill.
 19. COS – en motebutikk som tilbyr minimalistisk og moderne klær og accessories til både kvinner, menn og barn. COS er kjent for sitt rene og tidløse design.
 20. Cosori.no – en nettbutikk som spesialiserer seg på kjøkkenprodukter og utstyr, spesielt innenfor kategorier som kaffemaskiner, kjøkkenmaskiner og luftrensere.
 21. Coverbrands – en nettbutikk som selger sminke og skjønnhetsprodukter fra kjente merker som Anastasia Beverly Hills, The Ordinary, MAC og mange flere.
 22. Daniel Wellington – en motebutikk som er kjent for sine stilige klokker og tilbehør. Daniel Wellingtons klokker er inspirert av det minimalistiske og klassiske designet fra England.
 23. DentaWorks – en nettbutikk som selger tannblekingsprodukter og tannpleieprodukter som bidrar til en sunn og hvit smil.
 24. Eleven – en nettbutikk som tilbyr sminke, hårpleie og hudpleieprodukter fra kjente merker som Dermalogica, Olaplex, YSL og mange flere.
 25. Elon – en nettbutikk som spesialiserer seg på elektronikk og hvitevarer til hjemmet. Her finner man alt fra TV-er og kjøleskap til vaskemaskiner og støvsugere.
 26. EVO Fitness – en treningskjede som tilbyr trening og gruppetimer på flere steder i Norge. EVO har fokus på effektiv og tilgjengelig trening for alle.
 27. ExtraOptical – en nettbutikk som tilbyr briller og solbriller til lave priser. De tilbyr også muligheten til å prøve briller hjemme før man bestiller.
 28. Extreme Fitness – en nettbutikk som spesialiserer seg på treningsutstyr og kosttilskudd for seriøse utøvere og idrettsutøvere.
 29. Fabel – en nettbutikk som selger barneklær og -utstyr i alle størrelser og til alle anledninger.
 30. Ferner Jacobsen – en motebutikk som tilbyr eksklusive merkeklær og accessories til både kvinner og menn.
 31. Forskerfabrikken.no – en nettbutikk som tilbyr leker og læremidler innenfor naturvitenskap og teknologi for barn og unge.
 32. Fredrik & Louisa – en motebutikk som tilbyr eksklusive merkeklær og tilbehør til kvinner og menn.
 33. Gardenstore – en nettbutikk som tilbyr alt man trenger til hagen og uterommet, inkludert planter, verktøy og utemøbler.
 34. Godt Levert – en matkasseleverandør som tilbyr sunne og ferdiglagde middager til hjemmet.
 35. Grønt Fokus er en norsk nettbutikk som selger hageutstyr, planter og tilbehør for å skape en grønnere hage og uteplass. Her kan man finne alt fra blomsterpotter og hageverktøy til drivhus og utemøbler.
 36. Gymgrossisten er en nettbutikk som selger kosttilskudd og treningsutstyr. De tilbyr et bredt utvalg av produkter for trening, helse og velvære. Man kan finne alt fra proteinpulver og vitaminer til treningsklær og apparater.
 37. Hei Albert er en nettbutikk som tilbyr klær og tilbehør for barn mellom 0-8 år. Butikken har et stort utvalg av barneklær fra kjente merker, samt eget design. Her kan man finne alt fra bodyer og bukser til jakker og sko.
 38. HelloFresh er en matleveringstjeneste som leverer ferske ingredienser og oppskrifter rett hjem til døren. Man kan velge mellom forskjellige matkasser med retter tilpasset ulike kosthold og preferanser.
 39. Hifiklubben er en nettbutikk som selger høykvalitets lyd- og bildeprodukter fra kjente merker. De tilbyr alt fra høyttalere og hodetelefoner til TV-er og hjemmekinoanlegg.
 40. Hyttefeber er en nettbutikk som spesialiserer seg på interiør og utstyr til hytta. De tilbyr alt fra sengetøy og kjøkkenutstyr til belysning og vedovner.
 41. Høyer er en norsk kleskjede med fokus på mote og design. De tilbyr et bredt utvalg av klær, sko og tilbehør for både kvinner og menn, fra kjente merker og designere.
 42. I Love Dogs er en nettbutikk som selger utstyr og tilbehør for hund. De tilbyr alt fra hundemat og leker til hundesenger og transportutstyr.
 43. Jakt & Friluft er en nettbutikk for friluftsentusiaster og jegere. De tilbyr alt fra klær og utstyr for jakt og fiske til turutstyr og kikkerter.
 44. KICKS NO er en nettbutikk som selger skjønnhetsprodukter og kosmetikk fra kjente merker. De tilbyr alt fra sminke og hudpleie til duft og hårpleie.
 45. Kinogavekort.no og Kinoklubb.no er to separate nettbutikker som tilbyr gavekort og medlemskap for norske kinoer. Kinogavekort.no selger gavekort som kan brukes på kino over hele landet, mens Kinoklubb.no tilbyr medlemskap med rabatter og fordeler for flere norske kinoer.
 46. Kitchentime – en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av kjøkkenutstyr og kjøkkenredskaper fra kjente merkevarer. De har alt fra gryter og panner til bestikk og tallerkener, og du kan finne produkter til alle typer matlaging og baking. I tillegg tilbyr de også produkter for servering og borddekking, samt småelektronikk som blender og brødrister. Kitchentime har ofte gode tilbud og kampanjer, og du kan enkelt handle på nett og få varene levert hjem på døren.
 47. Kremmerhuset – en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av interiørprodukter og gaveartikler. De har alt fra puter og pledd til lysestaker og vaser, og du kan finne produkter til alle typer hjem og interiørstiler. I tillegg tilbyr de også gaveartikler som bøker, smykker og nøkkelringer. Kremmerhuset har ofte gode tilbud og rabatter på utvalgte produkter, og du kan enkelt handle på nett og få varene levert hjem på døren.
 48. Kvalitetstid – en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for familier og par. De har alt fra matlagingskurs og ølsmaking til spaopphold og ballongflyging, og du kan finne produkter til alle typer interesser og livsstiler. Kvalitetstid har ofte gode tilbud og rabatter på utvalgte opplevelser, og du kan enkelt kjøpe gavekort på nett og gi bort en spennende opplevelse til noen du er glad i.
 49. Lunehjem.no – en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av interiørprodukter og møbler til hjemmet. De har alt fra sofaer og stoler til puter og tepper, og du kan finne produkter til alle typer interiørstiler. I tillegg tilbyr de også belysning og dekor, samt kjøkkenutstyr og serveringsprodukter. Lunehjem.no har ofte gode tilbud og rabatter på utvalgte produkter, og du kan enkelt handle på nett og få varene levert hjem på døren.
 50. Merkmini – en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av barneklær og babyutstyr fra kjente merkevarer. De har alt fra bodyer og bukser til leker og bilstoler, og du kan finne produkter til alle aldersgrupper og behov. I tillegg tilbyr de også ammeutstyr og babytilbehør som smokker og tåteflasker. Merkmini har ofte gode tilbud og kampanjer på utvalgte produkter, og du kan enkelt handle på nett og få varene levert hjem på døren.
 51. Monki – en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av klær og mote til kvinner. De har alt fra jeans og topper til kjoler og sko, og du kan finne produkter til alle typer stiler og anledninger.
 52. Nettavisen Nettbutikk er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor kategorier som hjem og hage, klær og sko, helse og skjønnhet, elektronikk og mye mer.
 53. Nextory er en abonnementsbasert tjeneste for lyd- og e-bøker. De tilbyr tusenvis av titler innenfor sjangere som skjønnlitteratur, faglitteratur og barnebøker. Tjenesten kan brukes på en rekke enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett og e-lesere.
 54. NordicFeel er en nettbutikk som spesialiserer seg på skjønnhetsprodukter. De tilbyr et bredt utvalg av merkevarer innenfor kategorier som hudpleie, hårpleie, parfyme og makeup.
 55. Nordicprint tilbyr personlige trykk og plakater, samt innramming og levering over hele verden. De tilbyr et bredt utvalg av motiver og stiler, fra moderne og minimalistiske design til mer klassiske og tradisjonelle.
 56. Nordiska Galleriet er en svensk nettbutikk som tilbyr designmøbler, belysning og interiørartikler fra noen av de mest anerkjente merkene i verden. De har også en fysisk butikk i Stockholm.
 57. Norli er en norsk bokhandelkjede med en nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av bøker, lydbøker og e-bøker innenfor alle sjangere. De tilbyr også et utvalg av spill, kontorrekvisita og andre produkter.
 58. Northug.no er en nettbutikk grunnlagt av den norske langrennsløperen Petter Northug. De tilbyr klær og utstyr for skisport, løping og trening, samt fritidsklær og tilbehør.
 59. Pierre Robert er en norsk produsent og distributør av undertøy og strømper for menn, kvinner og barn. Deres nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av komfortable og holdbare produkter.
 60. Polarn O. Pyret er en svensk produsent og forhandler av barneklær. Deres nettbutikk tilbyr klær og tilbehør for babyer og barn, med fokus på funksjonalitet og holdbarhet.
 61. Princess Butikken er en norsk nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg av produkter innenfor kategorier som hjem og hage, klær og sko, helse og skjønnhet, elektronikk og mye mer.
 62. RevolutionRace er en svensk nettbutikk som tilbyr utendørs- og friluftsklær til rimelige priser. Deres produkter er designet for å være funksjonelle og holdbare, samtidig som de er stilige og moderne.
 63. Roboteksperten er en norsk nettbutikk som tilbyr roboter og droner til både hobby- og profesjonell bruk. De tilbyr også tilbehør og reservedeler for ulike typer roboter og droner.
 64. Shaping New Tomorrow er en dansk nettbutikk som fokuserer på moderne herreklær med en bærekraftig og etisk tilnærming. Deres klær er laget av økologiske og resirkulerte materialer, og de har en klar ambisjon om å minimere sitt karbonavtrykk. Produktene inkluderer skjorter, bukser, jakker, t-skjorter og tilbehør, og alle er designet med fokus på funksjonalitet, komfort og stil. Nettbutikken tilbyr gratis frakt over et visst beløp og gratis retur innen 100 dager. Shaping New Tomorrow har også et lojalitetsprogram og tilbyr muligheten for å abonnere på deres klær gjennom en klesabonnementstjeneste.
 65. Smartphoto: En nettbutikk som spesialiserer seg på personlige fotoprodukter som fotobøker, kalendere, kort, kopper, puter og mer. Kundene kan laste opp egne bilder og bruke dem til å lage personlige gaver eller dekorasjoner.
 66. Storytel: En abonnementsbasert nettbutikk for lydbøker og e-bøker. Storytel tilbyr et bredt utvalg av titler innen ulike sjangere og språk, som kan lastes ned eller streames via deres app.
 67. Timarco: En nettbutikk som selger undertøy og sportsklær for både menn og kvinner. De tilbyr et bredt utvalg av merker og produkter innen kategorier som bh-er, truser, boxere, sokker, tights og mer.
 68. Training365.no: En nettbutikk som tilbyr treningsutstyr og tilbehør for hjemme- eller treningsstudioer. De har et bredt utvalg av utstyr, fra manualer og vektskiver til tredemøller og crosstrainere.
 69. Trygg Helse: En nettbutikk som spesialiserer seg på medisinsk utstyr og forbruksvarer, som for eksempel bandasjer, plastrer, støttebandasjer, kanyler og sprøyter. Produktene deres retter seg mot både helsepersonell og privatpersoner.
 70. VetZoo: En nettbutikk som selger dyrefôr og -tilbehør. De tilbyr et bredt utvalg av produkter for hunder, katter, gnagere, fugler og andre kjæledyr.
 71. VidaXL: En nettbutikk som selger et bredt spekter av produkter for hjemmet, hagen og fritidsaktiviteter. Sortimentet deres omfatter alt fra utemøbler og hageredskaper til leker og spill.
 72. Weekday: En nettbutikk som tilbyr trendy og stilige klær for menn og kvinner. De har et bredt utvalg av klær, sko og tilbehør fra egne merker og andre populære merker.
 73. Xplora: En nettbutikk som selger smartklokker og andre teknologiprodukter for barn. Xplora klokkene har GPS-sporing og andre sikkerhetsfunksjoner som gjør at foreldre kan følge med på barnas aktiviteter og lokalisering.
 74. Yves Rocher: En nettbutikk som spesialiserer seg på kosmetikk og hudpleieprodukter laget av naturlige ingredienser. De tilbyr et bredt utvalg av produkter for ansikt, kropp, hår og sminke.

 

Gavetips fra alle disse nettbutikkene finner du hos Gaveassistenten !